Quiet.

Da ble det stille her inne. Igjen. Rett og slett fordi det ikke skjer så mye annet enn å slite ned sofaen, føle sommervarmen, spille boccia i hagen, spille tennis i tordenvær, se enda en episode av noe (for tiden Doctor Who), sove lenge, bake – ha ferie rett og slett. Så om dere ikke har skjønt det så har jeg innført feriemodus på bloggen. Da kommer det innlegg med uregelmessige mellomrom, når det skjer noe som jeg har tatt bilder av eller annet som er verdt å dele. Snart drar jeg på ferie, så da blir det hvert fall stille, men da kommer det masse når jeg kommer hjem igjen, så vi snakkes igjen før sommeren er over. Lover!

IMG_4465 IMG_4470

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.