The streets of London

Lørdagen dro vi til Tottenham Court Road og ruslet ned Oxford Street, mens vi kikket i butikker og dro kortet et par ganger. Da vi kom til Regent Street spiste vi jentene en minilunsj før vi gikk ned Regent Street. Jeg måtte selvfølgelig innom Hamley’s og opp i fantasyseksjonen som jeg sier, med «alt» fra Hobbiten, Ringenes Herre, superheltuniverset og ikke minst Harry Potter. Dro også med meg mamma inn på en matbutikk – det er meg i et nøtteskall; Hamley’s og matbutikker. Synes det er spennende å se i matbutikker, på de ulike tingene de har og alt det fremmede vi ikke har hjemme.

IMG_5075

Så var det middagstid så mamma, pappa og jeg dro på Jamie Olivers Diner ved Piccadilly. Jeg har brukt store deler av sommerferien så langt på å se Jamie Oliver programmer på TV, så var gøy og faktisk være på en restaurant på ordentlig og ikke bare se han prate om mat.

IMG_5082 IMG_5092

Etter mat dro vi på busshopping, vi gikk på den bussen som kom først og håpet på å komme oss til hotellet etter hvert. Vi hadde ikke så god tid som vi skulle håpe, så vi jukset litt og kikket på rutetabellene etter hvert for å rekke hotellet i tide. Hvorfor vi måtte komme oss tilbake i tide får du vite i neste innlegg, så stay tuned!

IMG_5096Tok dette bildet fra bussen, synes det minner om introen til Sherlock (TV-programmet), eller er det bare meg? 

Én kommentar til “The streets of London

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.