Silver and gold

Søndagen begynte vi dagen med å ta en tur til Tower of London. Vi har jo gått forbi og sett det fra utsiden, men aldri vært inne. Siden vi nå var nærmeste nabo så mente vi at denne gangen kunne vi ikke nøye oss med utsiden, så kjøpte billetter og ruslet rundt på området og ikke minst fikk vi sett kronjuvelene. Og det må jeg si; for en imponerende samling! Gull, sølv og juveler i alle fasonger og størrelser. Det britiske kongehuset eier jo blant annet verdens største diamanter.

IMG_5164 IMG_5171 IMG_5178

 

Dette var også det siste vi gjorde i London, så etterpå satte vi oss i bilen og kjørte videre mot neste opplevelse på listen, og det kommer i neste innlegg (og innlegget etter det igjen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.