Tour de France

På mandagen var vi i Cambridge og så starten av Tour de France-etappen som startet der og skulle videre til London. Det fine med at det var i starten av etappen var at de syklet relativt sakte, så vi fikk faktisk sett ganske mye av syklistene. Før syklistene var det som alltid en kolonne av reklamebilder som kastet ut små gaver til publikum, samt en masse politi og pressebiler. Etter at syklistene var forbi ruslet vi litt rundt i Cambridge, kikket litt mange av de gamle og flotte bygningene, spiste middag, kikket litt i butikker.

IMG_5610 IMG_5661 IMG_5691 IMG_5762 IMG_5786 IMG_5862

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.