Another «selfie»

IMG_6788

Mens sommeren forsatt byr på lys og ålreit temperatur så tenkte jeg å utnytte det til litt fotografering, men ulempen med å være alene er at man må være modell, sjekke lyset, ta bildet, og så videre. Og dette skapte et lite problem..man sjekker jo lysforholdene for at det ikke skal bli for lyst eller mørkt. Men jeg kunne jo ikke stå foran og bak kameraet samtidig så ble litt på feelingen og de fleste bildene ble litt for lyse. Men på den lyse siden (pling! Okei..litt dårlig ordspill..) så lærer man jo av sine feil, så neste gang kommer jeg nok til å trippeltsjekke trippeltsjekkingen. Noen bilder ble jo reddet, men ble jo ikke like flott som den andre bildeserien jeg tok denne dagen (forrige innlegg).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.