#TBT – september

#ThrowBackThursday – hva skjedde i september i fjor, og året før der og året før der og…nei, det holder med tre år eller?

I september 2011 hadde jeg nettopp begynt mitt andre år på jusstudier. Tone og jeg hadde innført nytt konsept, «supertorsdag», hvor vi skulle finne på noe hver torsdag. En torsdag dro vi til Oslo, hvor vi blant annet dro på fredssenteret (selvfølgelig!).

september 2011

I september i 2012 hadde jeg begynt så vidt på folkehøyskole. Vi hadde hatt bli-kjent-uke og var nå i gang med våre første fotooppgaver, blant annet en hvor vi skulle leke med lys og lang lukkertid. Og disse spøkelsene da.

september 2012

I september 2013 hadde jeg begynt på lærerutdanning i Bergen. En helg var Ragnhild i byen på et opplegg og hun inviterte meg med og det var kos. Vi dro blant annet til Troldhaugen.

september 2013

1 kommentar til “#TBT – september

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.