Fotovandring – del 1

IMG_7471
I går var det nasjonal fotovandring, og Tone og jeg deltok her i Bergen. Tema for årets konkurranse var kontraster, hvilket var litt vanskeligere enn fjorårets tema synes jeg.

IMG_7473
Vi var tidlig ute med å registrere oss så kikket litt rundt inne på butikken. Og jeg dro frem skryteboka som stod i en hylle der og viste frem bildene mine fra i fjor til Tone.

IMG_7485 IMG_7532
Med oss på vandringen hadde vi to fotografer og ambassadører fra Olympus. Jeg dro med meg Tone i Trond Lindholm sin gruppe for jeg synes bildene hans er så fine, så håpet på å plukke opp et og annet tips.

IMG_7634 IMG_7635
Etter fotovandringen var det fire ulike foredrag om foto, og vi var med på alle sammen og lærte litt og annet. Mest spennende var det med foredragene til Trond Lindholm og Dag Spant som var fotografene fra Olympus.

Én kommentar til “Fotovandring – del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.