A dance in the dark

Som jeg sa i går, var vi i fotogruppa en tur i det gamle kretsfengselet her i Bergen. På slutten spurte André om jeg kunne tenke meg å danse litt foran det ene vinduet for å få litt spennende silhuetter. Med litt lang lukkertid så ble bevegelsene dratt utover og skapte en fin effekt. I tillegg tok han noen bilder hvor jeg stod stille. Her har jeg bare plukket ut noen av bildene, så dere skulle få se litt. Men var mange spennende bilder. Noen bilder ble også mystiske og lit skumle siden bevegelsene var dratt ut så mye at jeg bare ble en skygge i bildet, så jeg synes det ser ut som jeg er spøkelse eller noe, og i et gammelt fengsel så blir det litt mer dramatisk.

//Alle bilder er tatt av André Torsnes og alle rettigheter tilhører han
IMG_3240.CR2
IMG_3258.CR2 IMG_3259.CR2 IMG_3269.CR2 IMG_3272.CR2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.