Please don’t stop the rain

Forrige fotokveld så var det den verste regndagen så langt i høst, så vi bestemte oss for å bruke det til fordel ved å ta bilder av regnet. Så fra å egentlig være en ganske grå og kjedelig dag så ble det til en morsom fotokveld ute i regnet. Vi fant en stor vanndam og knipset i vei i det bilene kjørte igjennom, plasket litt uti selv og til slutt så ‘ofret’ en av de andre seg ved å stå midt i vannspruten fra bilene så det skjedde litt mer i bildene våre. Han sikret seg godt med to regnjakker, gummistøvler og paraply og var faktisk mer tørr enn meg under jakka da vi gikk inn igjen så noe må han ha gjort rett.

IMG_8548 IMG_8588 IMG_8626

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.