førtiseks

Det er 46 dager igjen til jul. Førtiseks!? Jeg er heldigvis i gang med julegavene, og har jo begynt å kikke litt ekstra på ting i butikkene og tenke «det der ønsker jeg meg til jul». Tenkte jeg kunne dele noen ting som står på ønskelisten min i år og kanskje noen blir litt motivert/inspirert til julegavehandelen eller selv får noen nye ønsker til jul.

Ved å trykke på linkene kommer dere til nettbutikker hvor man selger disse tingene. Men det meste kan kjøpes i deres faktiske butikker. Og nei, dette er ikke et sponset reklameinnlegg eller noe sånn. Mer som ett elektronisk brev til julenissen (hei mamma).

1
// Servise fra Poul Pava // Servise i serien «Alv» fra Wik & Walsøe // Den blå delen av Cabo-serien fra Åhlens //Pastamaskin // Skjærefjøler //Kokebøker fra The Flying Culinary Circus // Kjøkkenvekt // Morter 

 Hvis noen lurer – på de stedene hvor jeg ikke har spesifisert noe, som på f.eks. kjøkkenvekt, så betyr det at jeg ønsker meg en kjøkkenvekt, men trenger ikke å være nøyaktig den som jeg har linket til eller har bilde av. Mens hvis jeg sier «den blå delen av Cabo-serien», så mener jeg den blå delen av Cabo-serien. Are we good? 

julegaveønsker1
// Kjøkkenmaskin // «Kjære» av Linnea Myhre // Jamie Oliver sine kokebøker 
//Klær //Vanntett kamera //Ekstern blits

 

Én kommentar til “førtiseks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.