Capture 101 – Texture

Ved dette stikkordet så tenkte jeg egentlig at jeg bare skulle ta bilde av ting med ulik tekstur. Men så kom jeg over noen av bildene til Maurizio Anzeri og han har altså brodert bildene sine med tråd i ulike farger. Sånn som i disse to bildene her:

f07b6ebdd69ea58fac6ae529ca5b191f The-embroidered-secrets-of-Maurizio-Anzeri-yatzer-6
// Maurizio Anzeri

Jeg tenkte så at det kunne vært en idé for teksturoppgaven min. Fant derfor ett av bildene jeg hadde liggende og den ene sytråden jeg har. Kunne sikkert vært mer kreativ i broderingen, men tenkte at for første gangen så kan jeg fokusere på å forstå teknikken. Det hender jo at man gjør litt for mye og så blir man ikke fornøyd, så greit å ta små skritt av gangen. Ble relativt fornøyd, og tror jeg har lyst til å prøve igjen senere. Kanskje med andre farger og litt mer kreativ brodering. Hva tenker dere?

IMG_8778 IMG_8780 IMG_8783

Én kommentar til “Capture 101 – Texture

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.