Capture 101 – out of focus

IMG_8916

Å ta bilde av noe ute av fokus er jo ikke så vanskelig sånn rent teknisk sett. Skal litt mer til for å bli fornøyd med bildet, men akkurat dette bildet ble jeg fornøyd med. Du får en følelse av fokus og dybde, til tross for at ingenting i bildet egentlig er skarpt og i fokus. Samtidig synes jeg det er litt stemning i bildet, men mulig det bare er meg. Vi kan jo sammenligne med et av de andre bildene jeg tok, som er helt greit i seg selv, men ikke noe mer enn det heller.

IMG_9007

 

Også dette bildet har en viss følelse av dybde, og er jo et greit bilde, men som sagt ikke så mye mer enn det. I hvert fall hvis du spør meg da. Det jeg egentlig skal frem til med alt dette er at selv om oppgaven i seg selv er ‘lett’, så tok det litt mer før jeg faktisk fikk et bilde jeg var fornøyd med. Måtte prøve og feile litt, før jeg fant balansen mellom for skarpt og for uskarpt, og ikke minst for å skjønne hvilke motiver som det faktisk var noe poeng i å prøve å ta uskarpe bilder av.

Til slutt slenger jeg på den versjonen av ‘vinnerbildet’ som er i fokus, så dere kan se forskjellen mellom de og se om dere synes forskjellen har noe å si?

IMG_8918

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.