Capture 101 – simplicity

Dere må begynne å bli lei av alle selvportrettene mine, men prøver å ikke bare ta bilder av ting og natur som jeg pleier og siden jeg ikke har et magisk skap jeg kan dra modeller ut av så blir det litt ensformig. Om ikke annet så er jeg hvert fall over halvveis i prosjektet nå. Når jeg lanserte prosjektet så sa jeg jo at jeg valgte å bruke høsten på det, og ikke som en månedsprosjekt. Men må si at det ble nesten som et månedsprosjekt likevel, skippertak er tydeligvis en ting innen fotografi også. En annen ting er jo at jeg startet prosjektet for litt mer kvantitet, og ikke nødvendigvis kvalitet, men jeg har prøvd å ha en viss kvalitet så føler jeg fikk litt av både kvalitet og kvantitet, og det må jo være bra.

onsdag 10.desember 138

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.