Godt nytt år!

Da er vi i gang med det nye året og jeg sitter her med en kalender som er nesten tom. Håper på å fylle den med mange fine opplevelser og øyeblikk, både alene, med venner og med familie. Den første uken i hvert år så er vel alle overbevist om at dette skal bli det sunneste, morsomste, beste, sprekeste, mest fremgangsrike året noensinne. Prøver å ikke legge lista så høyt, men noen ambisjoner må man jo ha. Jeg er vel egentlig mest opptatt av å fortsette med de gode vanene jeg har begynt så smått på, samt være flinkere til å få mer ut av dagene. Etter litt erfaring så har jeg skjønt at man ikke får så mye ut av dagen hvis man bare sitter inne og ser på TV for eksempel. Håper også at alle dere føler at dere har et bra år foran dere, med eller uten store ambisjoner og løfter for hva det vil bringe.

Men et nytt år trenger vel ikke å bety at vi ikke ser bakover lenger? Jeg tenkte nemlig å se litt tilbake på blant annet feiringen i går. Jeg var hjemme med familien og det var ordentlig koselig synes jeg. Rolig dag med masse kortspill, og så en lang økt på kjøkkenet med matlaging før jeg endelig kom i mål og middagen kunne serveres et par timer senere enn jeg kanskje hadde tenkt, men veldig passe i forhold til resten av planene. Litt før klokken slo sine tolv slag gikk vi ut, så på rakettene på himmelen, fyrte av noen selv og avsluttet med stjerneskudd. Da vi kom inn igjen spilte vi spill, før jeg serverte kaker rundt klokken ett. Jeg hadde brukt dagen før på et stort og hemmelig kakeprosjekt, og det var flott å se at det smakte godt, og ikke bare så morsomt ut.

nyttårsaften 009 nyttårsaften 014 nyttårsaften 038 nyttårsaften 040 nyttårsaften 042

Én kommentar til “Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.