What came from the sea – del 1

I går var det konsert på Kronbar, med et band som heter What came from the sea. Jeg er ikke like oppdatert på musikk som en del andre, så jeg hadde egentlig aldri hørt om de før, men synes de var virkelig bra. Hadde lyst til å kjøpe CD’en, men de hadde bare vinylplater til salgs der i går, og i mangel på en platespiller som kan spille vinyl så ble det ikke noe kjøp på meg. Tenkte å sjekke ut videoen deres på youtube, og se om de har noe på Spotify da. Tok en del bilder, og har valgt ut fem bilder i farge som ligger under her, og i morgen kommer det fem andre bilder i svarthvitt.

whatcamefromthesea whatcamefromthesea-2 whatcamefromthesea-3 whatcamefromthesea-4 whatcamefromthesea-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.