Ut av klasserommet

I går dro praksisklassene våre til VilVite. Tror det var fint for både elevene og oss studentene å komme litt ut av klasserommet, og lære på andre måter. Vi var inne i planetariet, hvor vi fikk lære om de ulike planetene og stjernene vi ser på himmelen. Elevene (og jeg) var så fascinert av hvordan kan kunne zoome inn på stjernetåker og planeter, så vi kunne se det på nært hold.

Den tiden vi ikke brukte i planetariet, brukte vi på å utforske resten av senteret. Det var det både gamle og kjente ting, men også nye aktiviteter hadde kommet til. I tillegg har de begynt å sette opp en ny utstilling som åpner i februar, og det jeg så av det gjør at det frister å ta en tur igjen, om ikke så altfor lenge.

vilvite 001 vilvite 003 vilvite 005 vilvite 009 vilvite 037

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.