Skansemyren og gamlehaugen

Forrige uke dro noen av oss i BTS Foto på en liten runde i Bergen for å ta bilder. Vi dro først på Skansemyren for litt bylysstemning. Da vi følte oss sånn passe kalde så satte vi oss inn igjen i bilen og kjørte rundt til vi var varme. Neida, vi kjørte til Gamlehaugen for å stå på brua der, og ta bilder av trafikken. De andre tok også bilder av hovedhuset der, som er kongeboligen her i Bergen. Jeg hadde fastoptikk, som ikke helt passet for det formålet, men var gøy å gå rundt på området og se.

fotokveld 04.02 019 fotokveld 04.02 028 fotokveld 04.02 038.CR2 fotokveld 04.02 047

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.