Krokus #2

Skjønner at krokus kanskje ikke er det mest spennende, men som dere kanskje har merket så har jeg vært litt fraværende her på bloggen. De siste ukene har vært litt tunge, og midt i det hele så mistet jeg motivasjonen for å ta bilder og skrive. Så har knapt nok skrapet sammen et minimum for å holde bloggen i live, men med våren kommer også motivasjonen (håper jeg).

krokus #2 005 krokus #2 014 krokus #2 015 krokus #2 018 krokus #2 019

Som dere kanskje ser så var det mer sol i går når da jeg tok disse bildene enn på onsdag når da jeg tok bildene som dere så i går. Fortsetter været å utvikle seg som det har gjort til nå, så har vi syden i løpet av neste uke.

Memo til meg selv: hver gang når og den gang da. Skulle ikke tro at jeg har det i meg å bli norsklærer…

Én kommentar til “Krokus #2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.