Påskeferie ’15

Nå er påskeferien ordentlig i gang. Søsteren min og jeg er hjemme og vi koser oss masse. Har ikke åpnet en eneste pensumbok enda, men vi har vært ute på en bitteliten skitur i solen, spilt kort i mørket*, bakt boller** med vaniljekrem, og bare gått skikkelig inn i feriemodus.

* Earth Hour

** Vet ikke helt om alt vi bakte kan gå innunder kategorien boller. Planen var å bake boller, men da vi kom til utbakingen så skjedde det noe og plutselig hadde vi litt kreative «boller». Ragnhild bakte tre typer «fletter» med vaniljekrem inni, og jeg ble litt inspirert og ville lage noe påskerelatert så lagde et reir med fire egg.

bollebaking 004 bollebaking 006

I dag har lillebroren min bursdag og jeg sendte en melding for å gratulere, som man skal og bør. Og han svarte «Takk! Sitter nå på tradisjonell grill i Japan for å feire». Er ikke misunnelig i det hele tatt…neinei… Er jo sååå mye bedre å være hjemme enn å være i Japan, ikke sant? Right? Neida, håper han koser seg i Japan og gleder meg til å høre om hele Asia-turen når han en gang kommer hjem til Norge!

Én kommentar til “Påskeferie ’15

  1. Tone

    Så spennende ut med bollebaksten – artig vri på de tradisjonelle bollene 😉

    Har ikke gjort noe skole selv. Har på følelsen av at det blir veldig lite av det

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.