Soloppgang #2

Da solstrålene hadde kommet såpass over horisonten at åsene fikk et gyllent skjær over seg, gikk jeg ut på veien. Tuslet sakte bortover og tok litt bilder, mens jeg ventet på at sola selv skulle komme seg opp over trærne.

soloppgang 051 soloppgang 054 soloppgang 063 soloppgang 074 soloppgang 080

Sto en liten stund og fikk min dose av soloppgang. Den varmer ikke så mye, men den er finere i det den kommer over horisonter. Den har sin egen glød, og gir alt en nydelig gyllen farge. Så hvis noen av dere våkner i sånn 4-tiden (på denne breddegraden) så ta fem minutter til å se på det fine lyset og kanskje få med deg en fin soloppgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.