# 34

I uken som gikk har jeg:

– Vært på et par bruktbutikker og gjort et par kupp spør du meg. Kjøpte fire kokebøker og ett kaffeservise i porselen med gullkant og alt. Får nok ikke bruk for det med det første, men synes man burde ha det og dette var så fint.

– Uteserveringen på Kronbar (studentpuben på skolen) åpnet tirsdag, og en del fra klassen samlet seg der for å nye solen sammen og snakke litt om hva som hadde skjedd over sommeren.

– Tenkt at jeg skal lese flere kapitler av pensum for å komme godt i gang, men bare lest ett. Har lest en del i sommer da, så har egentlig kommet godt i gang, men effektiviteten har ikke vært så høy.

– Hatt min første forelesning for semesteret (som også var den eneste forelesningen den uken). Historiefaget ser lovende ut – gode forelesere, ålreit klasse og spennende pensum.

– Sett 1,5 Harry Potter-film. Og når jeg først er i gang så blir det nok minst 1,5 film denne uken også.

– Vært et par timer på Pinterest og fått ideer til å arrangere temafest neste sommer (blir 25 neste sommer – det må feires. Tar enhver unnskyldning jeg kan for å arrangere temafest.)

– Tegnet litt. Brukte en del av søndagen til å tegne, i stedet for å være i solen. Prøvde meg på litt forskjellige små ting. For de som følger meg på instagram så har man kanskje sett noen av skissene av de ulike hodeskallene jeg tegnet. Det var kanskje ikke det mest hyggelige jeg tegnet, men det var det med det beste resultatet så.

– Vært en del med Guro. Tirsdag satt vi et par timer på skolen – skulle egentlig jobbe, men vi snakket vel egentlig bort all tiden. Besøkte Guro – skulle egentlig jobbe, men lekte monster og troll med dattera som var var veldig giret på å se meg igjen etter en lang sommer. Vi var en dag på loppemarked, men var ikke så bra utvalg der så vi gjorde litt andre ting i stedet. Med andre ord – vi har gjort mye som ikke var det vi planla å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.