Å skape sin egen magi – formelbok

I tillegg til å lage tryllestaver så har jeg laget en lærebok (pensumbok) basert på «The Standard Book of Spells» som Harry Potter og vennene hans har på skolen. Den er riktignok ikke like tjukk og fin som den egentlige boken, men mer et lite hefte. Synes det like fullt er gøy og spennende, og denne boken kan da bursdagsgjestene kjøpe når de er i Diagonallmenningen for å kjøpe skoleutstyr og tryllestaver. Skal ikke legge ut hele boken her, for det skal jo være litt spenning igjen for gjestene, men har tatt print screen av noen av sidene så dere kan få en liten idé.

lumos standard book of spell - innhold og skrift standard book of spell tekst og bilde

Disse sidene er ikke nødvendigvis i rekkefølge eller sammenhengende. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.