Denne høsten skal jeg…

bli bedre på å lytte til kroppen min. Jeg gjør det mesteparten av tiden, men noen ganger er jeg f.eks. for høflig til å avslå sosiale invitasjoner selv om jeg vet jeg er sliten, og så blir jeg sittende der med vondt i hodet og ute av stand til å konsentrere meg om å lese på leppene til folk. Så denne høsten skal jeg bare si ja takk til sånn passe mange invitasjoner.

lære litt mer ASL (American Sign Language). Jeg kan litt, men nå har broren min begynt å lære seg ASL, så da skal jeg lære meg litt mer og så kan vi sitte sammen i juleferien og snakke sammen på tegnspråk.

prøve å legge ut videoer på YouTube litt mer regelmessig. Jeg har vært helt håpløst uregelmessig tidligere. Legger ut en liten haug med videoer i sånn to uker, og så skjer det ingenting på flere måneder. Jeg kan klare bedre enn det, så det skal jeg prøve på i høst.

ferdiggjøre minst fem av mine DayZero-mål. For å ha en sjans til å komme i mål til slutt bør jeg være regelmessig og gjøre en innsats. Fem er jo ikke urimelig i det hele tatt.

ønske at jeg finner inspirasjon og motivasjon til fotografering og blogging. Først trodde jeg at jeg hadde en slags kreativ tørketid (oh my), men det er heldigvis ikke tilfelle. Kreativiteten har bare kommet til syne på andre måter. I stedet for fotografering har jeg drevet med håndarbeid. I stedet for blogging har jeg laget videoer til Youtube. Ikke at det er noe galt med håndarbeid eller videoer, men vil at fotografering skal være gøy igjen. Og blogging er en del av hverdagen min, så det føles feil at det ikke skjer noe her. Er kanskje derfor jeg legger ut lister, og vurderer selv de uviktigste ting som bloggmateriale (selv om det aldri kommer ut her uansett).

lese skolepensum (selvfølgelig), men har også et lite ønske om å lese en klassiker eller to. Tenker kanskje Dickens eller Shakespeare. O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?

huske at bak skyene skinner solen (både bokstavelig og figurativt). Å gå fra en stille og rolig sommer til en hektisk og bråkete høst har sine utfordringer. Da er det ekstra viktig å legge merke til de fine tingene og de gode dagene.

bake eplekake! Husker ikke sist gang jeg bakte eplekake, og da er det på tide spør du meg.

Og fordi et blogginnlegg burde ha et bilde, i følge meg, så kan dere få dette. Det er det eneste høstbildet jeg har tatt i år, og jeg håper det ikke blir det siste. 

Fjell og høst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.