8th of December

 Hva får du oftest komplimenter for?
Tekstene mine, bildene mine og videoene mine. Går litt i perioder mellom disse. Nå for tiden er det videoene mine jeg får komplimenter for.

❅ 3 ting du ikke kan?
konsentrere meg over lang tid
slå hjul
ta initiativ til samtaler med fremmede mennesker

Hva er det merkeligste du har spist? 
Da vi var i India fikk vi i blant servert en slags kake/ting som jeg ikke en gang vet hvordan jeg skal beskrive. Vi bare kalte det sukkersvamp i mangel på et navn for det, og det var det mest beskrivende ordet vi kunne komme på.

3 ting du er redd for? 
Høyder
At jeg aldri skal finne en jobb jeg trives i, og som ikke er altfor problematisk
Ukjente mennesker som går bak meg når det er mørkt ute

❅ Hva bruker du notatbøkene dine til? 
Jeg har en hel haug med notatbøker. Noen generelle notatbøker hvor jeg skriver ned ideer til bilder, tekster, og videoer. I tillegg skriver jeg ned lister over hva jeg skal gjøre dag for dag. I blant skriver jeg ned sitater jeg har funnet, en sang jeg skal sjekke ut, ord jeg skal slå opp, osv.
Har også notatbøker med litt mer spesifisert innhold. For eksempel så har jeg en notatbok dedikert til Harry Potter-relaterte ting. Jeg har notatbøker som fungerer som journaler, hvor jeg kan skrive ned min frustrasjon, sanger jeg har laget, ting jeg tenker på midt på natten som gjør at jeg ikke får sove, etc.

3 ting du anbefaler akkurat nå: 
Da vil jeg anbefale tre sanger som jeg har hørt på i det siste,
Somebody to die for (Hurts)
Rain (Patty Griffin)
Barely Breathing (Duncan Sheik)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.