USA #2

USA jul-nyttår 15-16 188 USA jul-nyttår 15-16 259
Etter noen dager bar det ut på veien, og vi kjørte over fjell og statsgrenser, kjørte på tvers av ørkener og daler. Vi fikk med oss flere nasjonalparker som blant annet Death Valley, Monument Valley og Grand Canyon.

USA jul-nyttår 15-16 448 USA jul-nyttår 15-16 549 USA jul-nyttår 15-16 588 USA jul-nyttår 15-16 693 USA jul-nyttår 15-16 727
Hoover Dam – for meg med høydeskrekk så fristet det lite å ta bilder over kanten, men er vel flere av dere som har sett denne i en eller annen film og dermed vet at det er maaaaange meter ned på hver side (dette er den «lave» siden av demningen for de som lurer).

USA jul-nyttår 15-16 804
Vi hadde noen dager i Las Vegas hvor vi feiret nyttår. Vi spilte bort pengene våre (ikke alle, og vi vant litt, men totalt gikk vi nok i minus). Vi var på Hard Rock Café, shopping og sightseeing av berømte Vegassteder.

USA jul-nyttår 15-16 878
Etter Vegas kjørte vi tilbake mot San Francisco, med et par stopp på veien dit, blant annet i Silicon Valley hvor vi besøkte Google sine eiendommer.

Én kommentar til “USA #2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.