I fotsporene til en jøde under krigen

Den tredje dagen i Krakow dro vi først til området hvor den jødiske gettoen lå før, og derfra gikk vi til konsentrasjonsleiren Plaszow. Etter det dro en del av oss til Schindlers fabrikk, som i dag er et krigsmuseum. Kameraet mitt hadde før det gått tom for batteri, så har ingen kamerabilder fra fabrikken. 

IMG_3801
IMG_3820 IMG_3827

På kvelden dro vi til den jødiske bydelen Kazimierz, hvor vi spiste middag på en jødisk restaurant. Der spiste vi god mat, og det var et band som spilte klezmermusikk, som er tradisjonell jødisk musikk.

IMG_3869 IMG_3897

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.