A day of Harry Potter – Diagon Alley (del 3)

Etter to runder med rumpeldunk var vi klare for en tur til Diagonallmenningen. Turen gikk først til Gringotts (trollmannsbanken) hvor de kunne veksle sine gompepenger til trollmannspenger. Derfra gikk de innom Slug & Jiggers, hvor det var tilbud på ymse eliksirer med skarpe farger og uvisst innhold.

IMG_5052

Så var det Ollivanders som stod for tur. Der kunne man finne sin tryllestav, og få den med hjem sammen med en tryllestaveske for to galleoner.

IMG_5034 IMG_5041

Fra tryllestaver til morosaker. Fjerde stoppet på turen var nemlig Weasleys’ Wizards Wheezes som selger moroprodukter, fyrverkeri og rampestreker. Her kunne folk teste Fever Fudge, og selv om alle var enige om at den så litt skummel ut å spise, var de også enige om at den var god.

IMG_5050IMG_5049

Siste stoppet på shoppingturen var bokhandelen – Flourish & Blotts. Der kunne man kjøpe seg to skolebøker, nemlig «Standard Book of Spells» og «The Monster Book of Monsters».

IMG_5045

Etter dette fikk man litt tid til å slappe av, og se på tingene man hadde kjøpt seg her og der. Da alle var ferdig i Diagon Alley gikk vi videre på neste post på programmet, som kommer i neste innlegg.

2 kommentarer til “A day of Harry Potter – Diagon Alley (del 3)

  1. Ingrid Strand Innleggsforfatter

   Hei!

   Dette ble veldig sent svar, men hvis det fortsatt er aktuelt kan jeg fortelle at eliksirene bare var Sprite (brusen) med en-to dråper konditorfarge. Ikke nok til å endre smaken, men nok til å se hakket kulere ut.

   For fever fudge lagde jeg vanlig sjokoladefudge med hvit sjokolade, som denne oppskriften: https://www.godt.no/oppskrift/7249/hvit-sjokoladefudge men la til litt konditorfarge for å gi den en spennende farge. Jeg brukte røde jellybeans i stedet for den pynten som du ser i linken.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.