130217

Sverger på at jeg fortsatt er her altså. Men livet mitt om dagen er mest studier, Harry Potter, jobb og YouTube. Av og til også på instagram. Men du er velkommen til å lese og se hva jeg gjør på disse stedene, har lagt inn lenker, så bare å klikke på ordet så kommer du rett til mine andre steder på internett.

Siden jeg bestemte meg for å ikke spamme dere med Harry Potter, og flyttet det over til en egen blogg, har jeg egentlig ikke hatt så mye å fortelle. Men tenkte jeg kunne fortelle om en helt vanlig hverdag, bare så dere ser at livet fortsatt går og tiden ikke står stille.

07.00 Våkner. Ikke veldig lyst til å stå opp etter en helg med late dager. Skrur på varmeovnen, så rommet mitt i det minste kan være et par grader varmere før jeg må opp. Gjemmer meg under dyna, i varmen.

07.20 Spiller et par partier sjakk på nettbrettet, i tro om at det vil få meg til å våkne litt. Det gjør ikke det, taper begge partiene.

07.50 Har fått pakket alt jeg trenger, spist frokost, og ser relativt presentabel ut. Rekker uansett ikke å gjøre noe mer, og går litt fort for å rekke skolen. Føler meg litt som en gammel person, som stirrer mistroisk på frosten på bakken til jeg er sikker på at den ikke skal gjøre meg vondt, der jeg prøver å gå den litt rare gangen man gjør når man er redd for å skli på isen, samtidig som jeg prøver å forte meg.  Det var en litt for lang setning, men skylder på at jeg nå studerer tegnspråk, hvor det ikke er et komma eller punktum i sikte.

 

08.15 Læreren er litt forsinket, men da hun kommer går hun rett på sak. Praktisk prøve neste uke – hva trenger vi å vite? Blir stresset av at de andre er stresset for prøven. Selv har jeg egentlig ikke noe tvil på at det kommer til å gå bra, for hvis det er noe jeg kan av det jeg har studert her i livet, så er det dette.

09.10 Selve forelesningen begynner. Dagens tema er tematiserte ledd, og igjen får vi bekreftet at det er få grammatiske regler i tegnspråk som er håndfaste og ikke kommer med flere unntak enn faktiske eksempler. Alt er riktig og alt er feil. Jeg vet hva jeg gjør, men kan ikke reglene. De andre vet ikke hva de gjør, men kan reglene. Vi kommer oss i gjennom, og kanskje vi lærte noe i dag også.

11.15 Jeg hadde et lite prosjekt i helgen, nemlig å lage en alfabetplakat. Der har du lærerånden i meg. Bruker helgen på å lage læremateriell, bare fordi jeg har lyst. I dag var dommedag, eller med andre ord; brukte lunsjpausen på å printe ut plakaten i a4 og a3. Kvaliteten holdt, og jentegjengen ga meg fine ord og forespørsler om de også kunne få en plakat.

 

12.15 Skoledagen er over. Kopierer plakater til jentene, og så går vi i lag til Florida mens vi snakker om skole, gutter og jentekvelder. Jentene har så en bybane å rekke, mens jeg går i solskinnet tilbake mot Kronstad. Handler på Kiwi på vei hjem.

13.30 Tidlig middag i dag. Ser på bonusmateriellet til Prisoner of Azkaban, mens jeg spiser. Strikker et par rader på skjerfet mitt, før jeg går over til å spille sjakk på nettbrettet. Taper mer enn jeg vinner, og det er tydeligvis ikke min dag på sjakkbrettet.

15.00 Lager voice-over til en Harry Potter-video jeg lagde forrige uke. Ikke helt fornøyd, men har verken de rette ordene på engelsk eller konsentrasjonen til å få ord og bilde til å matche helt. Så legger hele prosjektet på is for noen timer, eller til i morgen.

17.20 Lager undervisningsopplegg for jobben. Har en utfordring foran meg, siden jeg snart skal i praksis, og ikke kan undervise to steder samtidig. Men opplegget begynner å ta form innen jeg er ferdig, og jeg har litt mer troa på at det vil gå helt fint.

18.10 Pause i jobbingen, så jeg kan skrive dette blogginnlegget før det blir sene kvelden. Har nok ikke så mye mer å fortelle uansett. Skal jobbe litt mer, strikke litt mer og se litt mer på Harry Potter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.