April i ti punkter

♥ Har spilt masse Pokèmon GO. Har gått over 50 kilometer med appen, men mistet tellingen et sted. Uansett så har jeg følt meg litt som en Pokèmon-trener som har fanget, kjempet og utviklet mange nye og rare dyr.

♥ Hatt en helg i Oslo med mamma og pappa. Høydepunktet var et besøk på The Pink Elephant, som en indisk restaurant. Men var også gøy å spille sjakkturnering sammen med mamma da, som var grunnen til at vi var der. Må kanskje forberede meg litt mer før landsturneringen, men det kan vi ta neste måned.

♥ Sol. I april har det vært ganske mange soldager, og noen av de fulgte opp med mange varmegrader. Nesten så jeg har lagt bort vinterjakka, men ikke helt enda.

♥ I sammenheng med et par punkter over her så har jeg utforsket gamlebyen. Pokèmon GO + sol og mange varmegrader = Vandring i gamlebyen i timesvis. Til sammen på en lørdag og en søndag så var jeg ute i over 8 timer, i sola. Nesten så man begynner å lure på om jeg er syk. Meg – frivillig i sola!

♥ Marvel. 25. april kom Avengers: Infinity Wars. Jeg var selvsagt på kino. Men før det måtte jeg oppdatere meg på det jeg ikke hadde fått sett enda, og i etterkant har jeg hatt litt mimring ved å se gamle Marvel-filmer. Med andre har jeg fått en god dose med Marvel og MCU.

♥ I februar la jeg ut to videoer på Youtube, men ellers har det vært litt stille på den fronten. Men i helgen 14.-15. april så kom det plutselig litt motivasjon, og den har holdt seg der, så langt har jeg lagt ut tre videoer i april, og har en liggende som jeg skal legge ut snart. Så da er det bare å krysse fingrene for at motivasjonen blir med over i mai.

♥ Motivasjonen har også kommet på andre fronter. Har lagt ut litt bilder på instagram.
    

♥ Endelig tatt av plasten på Spectre, og når jeg først var i gang så kjøpte jeg inn resten av filmene hvor Daniel Craig er James Bond. Var en stund siden jeg hadde sett de, så var gøy å ha James Bond-filmkveld. Og selv om jeg har blitt «voksen» så var det ingen til å stoppe meg fra å leke spion med imaginære skuddvekslinger mot imaginære «bad guys», og jeg endte bare opp med ett blåmerke så regner meg som den superspionen!

♥ Videosamtaler med tantebarnet. I april har jeg ved flere anledninger hatt rollen som «pauseunderholdning» for tantebarnet mitt, men da benyttet anledningen til å være i kontakt med søster’n.

♥ Dekket på sykkelen er flatt. Igjen. Samme dekket som ble flatt i høst. Enten så er jeg elendig på å fikse dekk eller så er dekket elendig. Uansett er jeg litt for lat til å styre med det igjen akkurat nå. Kanskje jeg får fikset det før sommeren. Jeg liker å gå til jobb, så null hastverk for min del.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.