Leseåret 2019

Skal ikke fortelle dere om hver og en bok jeg har lest, men hvert år får man et sammendrag på GoodReads med litt fakta om det du har lest, og bilder av alle forsidene til bøkene du har lest. Så tenkte å dele noe av det med dere, tilfelle noen er litt nysgjerrige. Hvis du av en eller annen grunn skulle være enda mer nysgjerrig så kan du finne meg på GoodReads eller bare spørre.

Så dette er kortversjonen av leseåret mitt. Alt i alt et godt leseår. Noen bøker jeg gjerne leser igjen, noen jeg helst aldri vil lese igjen og noen midt på treet. Noen bøker jeg har tenkt på en stund at jeg skal få lest og noen jeg aldri hadde hørt om før jeg plukket den opp. Gjennomførte to leseutfordringer, hvilket jeg også postet bilder av på instagram, så kanskje noen som fikk med seg det? Leste også en del utenom utfordringene, men også noen måneder hvor jeg ikke leste noe.

Hvordan var leseåret ditt? Noe du leste som du gjerne vil anbefale til meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.