Minikurs i tegnspråk

 

Sjekk ut alle minikursene her

Jeg har en Youtube-kanal, hvor jeg legger ut det jeg kaller «minikurs i tegnspråk». Som navnet sier, det er videoer hvor jeg lærer bort litt norsk tegnspråk. Det går fra det helt grunnleggende som alfabetet, til tegn for måneder, farger, verb og så videre. Dere kan gå inn på kanalen her, og forhåpentligvis lærer dere noe nytt.

Et eksempel på en video er denne videoen her hvor dere lærer alfabetet:

8 kommentarer til “Minikurs i tegnspråk

 1. AvatarNina

  Hei Ingrid! Tusen takk for minikursene – dette var nyttig! Jeg er en stolt tante som nettopp har fått vite at niesen vår, som er et par uker gammel, har sterkt redusert eller kanskje ingen hørsel. I magen min ligger den lille fetteren hennes som kommer til verden any day now, og selv om det er lenge til disse småttisene skal kommunisere med språk, har jeg tenkt mye på hvor viktig det blir at alle i vår familie har mer å spille på enn bare standard norsk. Etter å ha sett videoene dine er jeg kjempemotivert for å lære meg tegnspråk og for at sønnen min skal vokse opp tospråklig med tegnspråk i tillegg til standard norsk 🙂 Tusen takk for inspirasjon og enkle, greie videoer – keep it coming!! X Nina

  Svar
 2. AvatarSilje Marie

  Hei Ingrid!
  Dette er kjempe bra!! Svært nyttig og lett å lære! Du er en flink lærer! Gleder meg til å lære mer! 😀

  Svar
 3. Avatarcarolin

  Hallo ingrid.

  tusen takk for mini kursene.
  Jeg har en døv arbeidskollega og vil gjerne lære meg noen tegn for å snakke litt med han. hvordan sier man f.e. god helg eller kos deg i lunsjen eller kan du hjelpe meg?
  Med vennlig hilsen carolin

  Svar
 4. AvatarIngrid Sørensen

  Dette var skikkelig lærerikt! Jeg syns det var veldig bra forklart hvordan man får fingrene inn i de ulike formene, det er ikke alltid like lett for en nybegynner å se ut fra bilder. 🙂 Dette gikk jo greit ! Takk!
  – hilsen nybegynner.

  Svar
  1. Ingrid StrandIngrid Strand Innleggsforfatter

   Flott at du likte videoen. Jeg er enig med deg i at bildene kan være vanskelige å forstå – video er et bedre medium enn det bilder er når det gjelder tegnspråk. Det er jo noe av grunnen til at jeg begynte med disse videoene.

   Svar
 5. AvatarKnut

  Du har en spesiell følelse. Liker hvordan du skriver. Hørt om myers-briggs?
  Snublet tilfeldig over kursa dine på youtube mens jeg så etter musikk, litt ironisk veit jeg. Brått lærte jeg meg noen ord.
  Jaja, sove igjen. Ønsker deg en fin helg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.