2019 – Nok er år er historie

Nok et år hvor bloggen forsvant litt mellom alt annet som skjedde. Av de store tingene som skjedde så sluttet jeg i jobben min og solgte leiligheten, for å flytte til Oslo og begynne i ny jobb der. Ting har begynt å komme på plass, men måneder senere har jeg fremdeles ikke pakket ut av alle eskene. Er ikke så lett å lage et hjem og finne ut hvordan møbler skal være og hvor ting skal stå, hvilke skap som skal inneholde hva og alle de små tingene. Håper at 2020 vil være året flytteeskene forsvinner.

Utenom jobben har SignLab lansert Toleio i app-versjon, og det er jo spennende og se prosessen bak selv om jeg personlig ikke bidrar til koding eller programmering eller hvordan de lager app. Jeg står kun for innhold, og forhåpentligvis kommer det mer innhold i 2020.

På fritiden har jeg prøvd å lese mer bøker. Jeg har savnet å lese. Jeg har nevnt det i de få blogginnleggene jeg la ut i 2019. Var med på et par leseutfordringer og lagde mine egne mål for året. Da jeg startet året, satte jeg mål på 26 bøker og synes det var ambisiøs med tanke på hvor lite jeg leste i 2018. Etter hvert som året gikk satte jeg stadig nye mål, for det var tydelig at jeg kan lese mye når jeg først går for det. Endte opp på 55 bøker før året var omme, og det er jeg fornøyd med, særlig med tanke på at det var måneder hvor jeg ikke leste noe.

Utover det har jeg sett litt film og TV, gjort meg vant med å bo i Oslo, reist litt (mer om det senere) og tatt det litt rolig mellom slagene. Tar tid å flytte og bli vant med nye rutiner og jobb.

Juleferien har vært en fin avslutning på året sammen med familie, spill og god prat. Er noe eget med å komme hjem til mor og far og gjøre de samme tradisjonene som vi har hatt siden vi var små. Ut i skogen og finne juletre, bake julekaker, pynte til jul, pinnekjøtt på julaften. Tulle med brodern, diskutere og lære nye ting rundt frokostbordet, sjakk på TV og sjakk i stua.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.