Bøker og besøk

Mars så langt har vært preget av bøker og besøk, og det er også det som er på planen fremover i mars. Har lest fem bøker, og begynt på et par andre, men tok en pause fra lesingen siste halvdel av uken siden jeg har fått besøk av Tone. Vi har i stedet sett film og serier, skravlet og vært en tur i byen. Nå ser vi et par episoder til før vi skal ut og gå i finværet, som betyr gå til togstasjonen og si farvel.

Etter det så skal jeg kanskje en tur på kino og se «Captain Marvel» eller bare dra hjem og lese bøker. Uansett vil det være en god avslutning på en fin helg. Håper resten av mars vil være like bra som de første 10 dagene har vært. Hvordan har helgen deres vært?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.