Into the White

I går (dag 11) var jeg hos Ingvild og på kvelden dro vi på FilmfestOslo for å være med på verdenspremieren av Into the white. Beste (og da mener jeg beste) dagen i 2012 så langt. Ingen tvil. Skal jeg si deg hvorfor? Jo, for det første: veldig bra film! For det andre så kom skuespillerene i filmen på premieren og frem på scenen og alt. En av skuespillerene er Rupert Grint og det sier jo sitt spør du meg. Her er vi foreløpig usminket og sultne. Vi lagde minipizzaer. Yummy! Bildene jeg tok inne i kinosalen er ikke av beste kvalitet.. dårlig lys å ta bilder i nemlig.. Skuespillerene fikk et par ski hver fra Anton Sport. Var litt morsomt!

Én kommentar til “Into the White

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.