Ich bin ein Berliner

    Gikk så på Hard Rock Cafe (selvfølgelig) for å spise lunsj. Spiste en Legendary Burger og var mett helt til middag og vel så det! Kjøpte meg en turkis t-skjorte i butikken der, og den er allerede brukt. Et bra kjøp med andre ord! Lunsjen ble etterfulgt av litt gåing på Kurfürstendamm, som er en av Berlins store shoppinggater. Fant den fine kjole, som dessverre ikke fantes i min størrelse.. Det var den nedturen, og etter det så virket alt annet helt uinteressant så kjøpte ingenting bortsett fra postkort, frimerker og inngangsbillett til Zoologiske Hage. Der fant jeg en lys levende McGee! En isbjørn altså. Ikke en NCIS-agent. Jeg fant også en panda! Skulle gjerne tatt han/henne med meg hjem, men tror jeg må nøye meg med å sette det på ønskelisten i år også. Fungerte jo i fjor, fikk et bilde av en panda fra Guro. Han henger på tavla mi og koser seg med lakris. Såkalte Buddy Bear finner du overalt i Berlin. Denne røde bjørnen stod utenfor hotellet. Grunnen til bildet av meg er at det ble litt mye med åtte bjørnebilder på rad, nå er det bare sju.. Kuttet også ut svømmebildet av Knut, som isbjørnen het, av samme grunnen. Men har et helt lager av bjørnebilder hvis noen vil se. Har også bilder av Knuts litt mørkere slektning hvis noen er interessert. Etter Zoologisk Hage møtte jeg de andre også var det middag til sene kvelden og det var min dag 1.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.