Hogwarts


Var hos Olivanders ( i Pottermore) og fikk min egen stav. Den vokter jeg med nebb og klør skal jeg si dere. Ikke helt som i boka hvor de vifter litt med staven også sier Olivander ja eller nei. Her fikk jeg en del spørsmål og ut fra svarene valgte han en stav til meg. Når jeg uansett var i Diagonallalmenningen så kjøpte jeg meg også skolebøker og alt jeg trengte til skolestart. Kjøpte meg også en ugle, jobber fremdeles med å finne navn til den.

I sorteringssermonien måtte jeg også svare på en del spørsmål, jeg svarte så ærlig jeg bare kunne og havnet i Ravnklo! Er kjempefornøyd med det egentlig. Jobbet meg gjennom det første året på skolen på en kveld/natt så nå venter jeg bare på at de skal åpne bok 2, i mellomtiden duellerer jeg med de formlene jeg har lært og jobber med eliksirer for å få huspoeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.