Pinsehelg.

I helgen var jeg i Bergen (my love) og fikset taket til onkel. For min del betyr det at jeg bærte takstein. Masse takstein! Var en liten tur i sentrum som jeg benyttet til å kjøpe kamera (har vel ikke nevnt det nok ganger enda?). Har delt opp bildene i Panasonicbilder og Canonbilder. Ingen bilder redigert, som vanlig.. Først er det noen panasonicbilder. Hvis man ser bort i fra strømlinjene så er dette en av mine favorittutsikter. Sentrumstur Resultatet av sentrumsturen. Hjerte. Så noen bilder fra det nye kameraet. Siden jeg var i byen så blir det selvfølgelig  bilder av naturen.. ehe.. (Tok selvfølgelig flere bilder, men de fleste inneholder mennesker og jeg har ikke spurt om tillatelse til å dele.)

Én kommentar til “Pinsehelg.

  1. monkeygirl92

    Fine bilder du har tatt av blomster, regner med du ble hekta med en gang etter du fikk kameraet? Håper du har koset deg veldig mye i Bergen og vi må gjenta Bergens tur snart!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.