Det norske enhåndsalfabet

 

Videoene vil bli bedre etterhvert (håper jeg), men dette ble tatt  litt på sparket sent i går kveld. Det som er den letteste måten å lære på er å bruke plansjen for å lære håndformen også bruke videoen for å se hvordan det ser ut på ordentlig.

Når dere møter tegnspråkbrukere vil de ofte snakke fortere enn jeg gjør i videoen så er det bare å si fra om at det går litt for fort så tar vi det saktere. Vi synes det er flott at dere prøver og tilpasser oss et tempo som passer dere. Ikke vær redd for å prøve! Øvelse gjør mester som man sier. Kom gjerne med forslag til andre ting dere vil lære 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.