The royal

Høydepunktet for Skottlandturen var i utgangspunktet The royal Edinburgh military tattoo. Men først hadde vi spilleoppdrag i St. Giles katedralen. Vi gikk faktisk inn i historien ved å være det første korpset med drill som opptrådte der. Drillerne fikk også oppleve en smakebit av den «kjendisstatusen» vi hadde der. Turister kommer nemlig bort og spør om de kan ta bilde sammen med oss eller bare av oss. Etter showet fikk vi noen timers fritid. Noen av oss dro på Hard Rock Cafe for å spise lunsj (meg inkludert hvis du lurte) før vi tuslet litt rundt i gatene. På kvelden var det millitary tattoo. Nevnte jeg at det var turens absolutte høydepunkt? Vi ble både imponert og inspirert av de ulike innslagene, og ikke minst fryktelig patriotiske da HMK Garden kom på banen. Garden var en av mine to favoritter på hele showet. Ikke bare fordi de er norske, men fordi de var de flinkeste! På lørdag hadde vi først spilleoppdrag på Edinburgh Castle. Mens korpset rigget seg til og øvde litt var vi drillerne nok en gang «kjendiser». Vi er tydeligvis veldig populære i sørøst-Asia. Våre største fans er en gruppe fra HongKong. På kvelden hadde vi spilleoppdrag på Edinburgh Fringe Festival – Street events. Vi marsjerte 100 meter (mulig det var 150 meter) og så hadde vi oppvisning på et «torg». På plakaten var vi oppført under «final show» med navnet Åmot Skelekorps. Kanskje ikke helt blink på navnet, men jeg skjønte jo at det var oss de mente. Søndag hadde vi fridag. Noen benyttet dagen til arrangerte turer, mens andre gikk i byen. Jeg var blant by-gjengen. Planen var at vi skulle dra til en park og opp i et utsiktspunkt, men innen vi kom dit var byen tåkelagt og regnet fosset ned så vi snudde og dro på kjøpesenter i stedet. Mandagen ble tilbrakt akkurat likedan frem til avreisetidspunkt. Sett bort i fra at jeg var syk og tilbrakte noen timer i sengen i stedet for i byen var turen kjempeflott! Til dere som ikke har vært i Edinburgh – dra dit! Byen er så flott og koslig.

Én kommentar til “The royal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.