Gjærbakst med hjerter på

Dette er min torsdagssnack. Absolutt ikke feil. Bortsett fra å bake (og brenne) boller så har jeg fortsatt pakkeprosjektet mitt. Går ganske sakte om jeg får si det selv, men i det minste fremover. I morgen skal jeg ta siste dose på Hepatittvaksinen min (endelig!) og forhåpentligvis bli nesten ferdig med pakkingen. Mulig litt vel optimistisk, men det finner vi ut. God torsdagskveld til dere alle. Smil.

Én kommentar til “Gjærbakst med hjerter på

  1. tonebrathen

    Så gode ut 😉
    Bra det går fremover med pakkinga, men sikkert ikke lett å organsiere og vite hva man skal ha med og ikke ha med…Lykke til videre med pakking i morgen!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.