In motion

De to nederste er det samme bildet, men med ulik redigering. Det er sånne hvite streker/prikker på bildene og det er regndråper. Kikket ut av vinduet og så sol og blå himmel, men rett over her var det tydeligvis en regnsky. Det aller øverste er foreløpig min favoritt. Har ikke helt bestemt meg for om jeg liker redigeringen på de to nederste og hvem av de to jeg i såfall liker best. Hva synes dere? P.S Hvis dere trykker på bildet får dere en større versjon av det

Én kommentar til “In motion

  1. tonebrathen

    Jeg likte bildet i midten best fordi den blåe himmelen er så sterk og lyser opp liksom 😉 Kontrast mellom det blåe og det svarte. (er ikke så flink på å beskrive bilder :P.. )

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.