Ærlige airlines – del 1

20. oktober hadde personalet her på skolen ansvaret for underholdningen på lørsdagskvelden. De hadde da bestemt at vi skulle ta oss en minitur til «London» med ærlige airlines. Først kunne de som ville smiske seg inn på VIP-plassene i flyet, hvilket jeg selvfølgelig måtte prøve på. Når lørdagen kom møtte folk opp i hallen/flyplassen – noen utkledd, andre ikke. Jeg tilhørte den siste kategorien, men flere hadde tatt utfordringen. (P.S Fryktelig dårlig lysforhold så det er mye bildestøy pga høy ISO) Som man alltid gjør så måtte vi sjekke inn også gå gjennom sikkerhetskontrollen. Må dele opp i 2 for bildeopplastningen har hengt seg opp og det blir ikke helt det samme uten bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.