Ærlige airlines – del 2

Etter innsjekk og kontroll så er det bare å gå ombord i flyet. Der ble vi møtt av flybesetningen som sa velkommen og viste oss setene våre. P.S til dere som ikke vet «damen» til venstre er vår rektor og «damen» til høyre er vaktmesteren. Kan ikke annet enn å gi tommel opp til alle de ansatte som ofrer seg litt for at vi skal ha en super kveld. Dette er da Snoop Dog. Han prøvde å smugle litt ymse ting inn på flyet så ble arrestert og satt i varetekt.
Flyvertinnene går i gjennom sikkerhetsrutiner – dere vet, setebelte, utganger, oksygenmasker og livvester. TAKE-OFF! Mens vi var i luften var det underholdning og selvfølgelig muligheter for å handle på tax-free. Tax-free ble her knyttet opp mot TV-aksjonen som var dagen etter. Det ble en auksjon hvor vi bydde og kjøpte ting og alle inntektene de hadde gikk til amnesty. Jeg kjøpte et kamera – no kidding! og en flottflott middag hos Ellen. «Asbjørn Brekke» var konferansier hele turen og ledet også auksjonen. Rektor auksjonerer bort en Amnesty t-skjorte Cathy rapper om bilen sin Rektor viser skills med motorsag Og plutselig landet vi i «London» – ikke helt problemfritt for piloten var ikke akkurat helt stabilt, men vi landet i hvert fall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.