Juleverksted

På lørdag hadde vi juleverksted. Det var ulike poster som vi kunne gå rundt på. Først lagde jeg julekurver, også gikk jeg videre til marsipankonfekten. Det var en av de beste postene siden vi fikk alt vi lagde der. På de andre postene gikk det til fellesskapet (dvs. til pynting av tre, pynting av skolen osv.)

juleverksted (2)

Etter marsipan, gikk jeg til lussekatter. De får vi på luciadagen antar jeg så gleder meg allerede. Så var det pepperkaker, de skal henge i trærne og i vinduene. Men jeg benyttet anledningen til å smugspise litt pepperkakedeig. Omnomnom.

juleverksted (10) juleverksted (11)
Pyntet bare en pepperkake fordi det begynte å bli lite tid igjen og jeg ville lage noen røde hjerter til utetreet.

juleverksted (12)
En post var å lage «papirfugler» til innetreet, men på Bjerkely nøyer vi oss ikke med fugler. Det ble også laget noen fugler da, for normalitetens skyld.

juleverksted (15)

juleverksted (14)
Pepperkakeelg!

Til utetreet så skulle alle lage røde hjerter, skrive noe på – f.eks. noe du er takknemlig for eller bare noe random, også ble de laminert, klipt ut og hengt opp.
juleverksted (20)

Siv laget et hjerte til klassen vår. <3

juleverksted (21) juleverksted (29)
Også var det juletretenning og julesanger mens vi gikk rundt treet.
Laget også et rødt hjerte til å ha på rommet mitt. Familien min <3

juleverksted (37)

Én kommentar til “Juleverksted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.