Nobels fredspris

Jeg vet jeg «alltid» snakker om fredsprisen, men jeg MÅ bare en gang til fordi jeg var på rådhuset i går og stod under 2 meter fra fredsprisvinnerne! Og det er lissom himmelen for en som meg, så må jeg jo selvfølgelig fortelle det til alle! Og før noen tror jeg er verdens viktigste person så må jeg jo nevne at jeg ikke var på rådhuset under selve sermonien, men på intervjuet etterpå. For å komme på selve sermonien tror jeg at jeg enten må utrette mirakler eller bli statsminister (som forsåvidt er et mirakel det også).

Først var vi på fredssenteret (mitt favorittsted i hele oslo) for å se selve sermonien på storskjerm sammen med masse ukjente folk. Så spiste vi lunsj/middag før vi gikk til rådhuset. Det var ikke barebare i går for å si det sånn, Hvis noen var i Oslo i går så skjønner de nok hvorfor. Masse politi og sperringer overalt. Men vi fant rett inngang og kom gjennom sikkerhetskontrollen uten noe men. Siden det bare var Line og meg i sikkerhetskontrollen akkurat da føltes det riktignok litt rart, med ja, hvor mange politifolk var det egentlig, la oss si 20-30 og oss to. Men dørvaktene var veldig hyggelige og tullet litt med oss så det var mest gøy.

nobelsfredspris 007
nobelsfredspris 009
nobelsfredspris 013
nobelsfredspris 029
Jonathan Mann
nobelsfredspris 035
Fredsprisvinnerne må også ha mikrofoner og sminke før de skal på live-TV

nobelsfredspris 039
nobelsfredspris 042

Kort sagt var det amazing!

Én kommentar til “Nobels fredspris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.