Aktivitetsdag

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen med ymse aktiviteter.  Vi begynte med snøballkasting på flasker. Målet var da å treffe flest mulig flasker på tre kast hver. Gruppa totalt fikk tre treff, og det gjorde de fleste andre gruppene også virker det som.

utedag 003

Neste post var moppekost-kasting. Vet ikke om det er et ord en gang, men vi skulle hvert fall kaste en moppekost så langt vi klarte. Hvilket ikke var så langt, men lenger enn vi trodde.
utedag 033

Neste stasjon begynte med å ta bilder av oss med et analogt kamera også skulle vi ha tautrekking mot en annen gruppe. Vi gikk sammen to og to på lag mot to fra den andre gruppa. Dere kan jo se åssen det gikk med mitt par… Jeg er den i turkis jakke

utedag 041 utedag 044
Ja, vi tapte hvis noen lurte.

Neste post var innendørs. Først skulle tre av oss vise hvor flinke de var til å zappe mellom kanaler, det var da bare og trykke som en gal på knappen og komme høyst mulig. Starte på kanal 1-trykke-trykke-trykke-kanal 31 (f.eks.). Også var det en quiz med spørsmål om Bjerkely, foto, tegneserie og animasjon.

Så var det ut igjen. Til bålet. I teorien bare kos med grilling av banan med sjokolade og marshmellow. Men før vi fikk grille måtte en «heldig» person få flest mulig marshmellow i munnen på en gang. Sunniva fikk «æren» av å prøve å slå rekorden og jaggu klarte hun det også!

utedag 061 utedag 072

Til slutt var det «kunstløp». Det vil si en løper med spark og en sitter på og prøver å kopiere et kunstverk. Vi hadde fire par på gruppa som alle fikk prøve seg på isen med mer eller mindre hell. Kan love at det ikke var lett å tegne mens man slingrer fra den ene til den andre siden! Men for å skryte litt av makkeren min så løp hun inn på raskeste tid av oss.

utedag 095

Så var det inn for å tømme skoene for snø (det vil si skifte fra klissvåte sokker til noen litt mer tørre) og varme seg.

3 kommentarer til “Aktivitetsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.