Morten Krogvold – workshop

På workshopen må vi vise frem tre av bildene vi har tatt det siste året. Jeg har valgt portrettbilder fordi jeg gjerne vil lære mer om det og kanskje han gi meg noen tips til å gjøre det enda bedre. De tre bildene jeg har valgt er «Fly Away», «Light up my world» og «Behind every tree» så nå må jeg bare vente å se om han slakter meg fullstendig eller om jeg kommer meg gjennom resten av uken på mirakuløst vis.

IMG_3181 (2) IngridStrand_kjentefotografer_050 IngridStrand_workshop

Én kommentar til “Morten Krogvold – workshop

  1. Tone

    Lykke til med tilbakemeldninger på bildene 🙂
    Jeg synes i allefall at alle bildene er veldig flotte (liker spesielt godt nr 1 «fly away» 😉 )

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.