Hva nå?

I morgen reiser vi til India. Føles ikke så lenge siden vi satt og gledet oss over at det bare var 60 dager igjen og så videre. Men nå er det i morgen. I morgen?! Så i kveld skal jeg putte de siste tingene i sekken også bare sitte og se på den og lure på hvordan denne turen vil påvirke oss begge. Vi kommer nok begge til å forandres innvendig. Jeg vil bli rikere på kultur og opplevelser. Kanskje et lite arr på hjertet over all den smerten og lidelsen vi kommer til å se, men også med et plaster på fordi jeg tror menneskene der vil vise oss glede. Livsglede som man så sjeldent får se i Norge. Sekken min mister nok noen klær. En t-skjorte eller to. En bukse som jeg uansett hadde tenkt til å gi til Fretex finner kanskje en ny eier i India. I stedet skal den få klær kjøpt på en liten butikk i Kolkata og kanskje noen suvenirer og antageligvis et postkort eller to som aldri fikk en mottaker (Don’t worry – mange postkort vil også bli sendt).

Over til noe helt annet. Nå har jeg hatt denne nettsiden i en måned. I romjula skjedde det riktignok ikke så mye her, men fra første januar til nå har jeg postet minst et innlegg hver dag og jeg må si jeg synes at jeg egentlig har vært ganske flink i forhold til før hvor innleggene kom litt mer tilfeldig. Jeg ser også at de fleste av dere er innom hver dag, selv om dere ikke sier så mye, og det gleder jo meg og gir meg litt motivasjon til å prøve å skrive noe hver dag. Når jeg reiser på tur har jeg ikke med meg data, så blir nok ikke noe blogging her. Har derimot forhåndsskrevet noen innlegg som kommer innemellom. Men det jeg egentlig skulle frem til var; hva vil dere lese mer om når jeg kommer tilbake til Norge?

Vi har forresten en egen globalblogg som vil handle om turen til India. Har dessverre ikke fått nettadressen til den enda, men kommer nok info om den på http://bjerkely.fhs.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.