Tid for India

Når dere leser dette er jeg på et fly østover mot India, eller Bharat som det heter på hindi. India er det største landet i Sør-Asia og det syvende største i hele verden. Dette store landet huser over 1,2 milliarder mennesker. Med så mange mennesker skulle man tro at 10 mennesker fra Bjerkely skulle gli inn i mengden, men tror ikke det skjer. Hvert fall ikke med meg som er så blek og i tillegg har (relativt) lyst hår. Jeg kommer til å bli den turistlokalbefolkningsattraksjonen. Men etter mine 15 minutes of fame i  Edinburgh så er jeg litt vant til det.

Vi kommer til å lande i Kolkata (Calcutta) og vi skal være der i området de første ukene før vi flyr til Kerala for å være der den siste uken.

india_map
De to blå ringene markerer dit vi skal.

Vi gleder oss og er spent på alt vi kommer til å oppleve for dette blir et minne for livet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.