Up in the air

Destinasjon: India

Har opplevd så masse at jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å få alt det ut til dere gjennom skjermen. Antageligvis så klarer jeg ikke det heller, men jeg kan jo skrive litt og vise bilder og slenge på en anbefaling om å dra til India for en opplevelse du sent vil glemme.

For de av dere som har fulgt med på Globalbloggen så vet dere at jeg skrev mye der, og innleggene som jeg skrev der vil komme igjen her, kanskje med litt flere personlige tilføyelser.

Vil dele opp innleggene etter dager. Noen dager vil til og med bli delt opp i to innlegg siden det skjedde så mye noen av dagene. Her kommer noen bilder fra reisedagen.

IMG_9376 IMG_9390 IMG_9404 IMG_9437

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.